Ambacht

Ambacht zoals ambacht bedoeld is. Handwerk, maatwerk, met passie.
Dat is waar Dexter Interieur voor staat. 
Perfectie of niet. Daartussen zit niks. Dat weet Benjamin Berkhout, eigenaar, al sinds hij ruim 15 jaar geleden begon met hout bewerken. In het precisievak van scheepsbouwer heeft hij geleerd hoe belangrijk details zijn. Na zijn opleiding leerde hij bij de toonaangevende jachtwerf Jongert, dat een schip de werkplaats niet mag verlaten voordat ieder naadje, boutje of verbinding perfect is. 

Het team van Dexter Interieur gaat voor niets minder dan dat. De kast, keuken, het meubel of het complete interieur moet volledig voldoen aan de wens van de klant. Perfectie tot in detail, dat is waar wij als team naar streven. Dat begint met de tekening. Die moet nauwkeurig zijn, worden overlegd met de klant en aangepast waar nodig. Daarna wordt in de werkplaats gezorgd dat wat de klant wil, tot in detail wordt uitgevoerd.  Finesse komt hierbij om de hoek kijken. Zorgvuldig kiezen wat het beste materiaal is, opperste concentratie bij het bewerken ervan en afwerken tot in de puntjes. 

Niets verlaat de werkplaats waar we niet voor 100% achter staan. Met minder geen genoegen. 

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. Thanks!

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl