Prijs-Kwaliteitsverhouding

Maatwerkinterieurs van Dexter Interieur kunnen binnen verschillende prijscategorieën worden samengesteld. Dexter interieur werkt met een prijs-/kwaliteitsverhouding. Dit houdt in dat er voor iedere prijsklasse een maatwerk interieur te realiseren is. Kortgezegd heeft de prijs vooral te maken met de opbouw van de materialen en de duurzaamheid ervan.
Bij duurzaamheid moet u denken aan: massief hout of plaatmateriaal (eiken, noten, kersen etc.) afgelakt of gebeitst, kleurlak gespoten materiaal (hoogglans, zijdeglans, mat), duurzame systemen met vele opties (elektrisch, push to open, soft close), en duurzame grepen (RVS, koper, messing). Binnen de interieurbranche zijn er materialen ontwikkeld die hiervan afgeleid zijn en in kunststoffen of andere materialen vervaardigd zijn, met als basis een minder duurzaam materiaal om zo de kosten lager te houden. Keukens en interieurs van de gangbare keukendealers en meubelgiganten zijn daar een voorbeeld van. Dexter Interieur kan binnen een lagere prijsklasse dezelfde materialen gebruiken, maar doordat het interieur handgemaakt is, kan elk detail worden aangepast. De kwaliteit van ons meubilair (constructie) zullen we altijd waarborgen en zal in alle prijscategorieën hetzelfde zijn. Op deze manier kunnen we voor ieder budget een passend maatwerkinterieur realiseren, geheel naar uw wens en uniek in zijn soort. Wij hebben een showroom gecreëerd waar we u alle materialen kunnen laten zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs bij ons bedrijf in Wognum (NH) om de mogelijkheden voor uw maatwerkinterieur te bekijken!

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl