Prijs-Kwaliteitsverhouding

Maatwerk interieurs van Dexter Interieur kunnen binnen verschillende prijscategorieën worden samengesteld. Dexter interieur werkt met Prijs-Kwaliteitsverhouding. Dit houdt in dat er voor ieder budget een maatwerk interieur te realiseren is. Kortgezegd heeft de prijs vooral te maken met de opbouw van de materialen en de duurzaamheid ervan.
Bij duurzaamheid moet u denken aan: massief hout of plaatmateriaal (eiken, noten, kersen etc.) afgelakt of gebeitst, kleurlak gespoten materiaal (hoogglans, zijdeglans, mat), duurzame systemen met vele opties (elektrisch, push to open), en duurzame grepen (RVS, koper, messing). Binnen de interieurbranche zijn er materialen ontwikkeld die hiervan afgeleid zijn en in kunststoffen of andere materialen vervaardigd zijn, met als basis een minder duurzaam materiaal om zo de kosten lager te houden.Keukens en interieurs van de gangbare keukendealers en meubelgiganten zijn daar een voorbeeld van. Dexter Interieur kan binnen een lagere prijsklasse dezelfde materialen gebruiken, maar doordat het handgemaakt is, kan elk detail aangepast worden. De kwaliteit van ons meubilair (constructie) zullen we altijd waarborgen en zal in alle prijscategorieën hetzelfde zijn. Op deze manier kunnen we voor ieder budget een passend maatwerk interieur realiseren, geheel naar uw wens en uniek in zijn soort. Wij hebben hiervoor een showroom gecreëerd waar we u alle materialen kunnen laten zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom in Wognum (Noord-Holland) om samen met ons te kijken wat er mogelijk is voor uw maatwerk interieur.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl