Wat bieden wij

Perfectie tot in detail, dat is waar Dexter Interieur naar streeft. 
Wij bedenken voor elke interieuruitdaging een stijlvolle maatwerkoplossing. Van een uniek audiomeubel of een fraai kantoor tot en met complete interieurs op maat.
Adviesgesprek
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. In onze showroom wordt tijdens een eerste gesprek nagegaan wat uw woonwensen en behoeften zijn. Er wordt u een verscheidenheid aan materiaalstalen getoond. Ook laten wij u digitaal beeldmateriaal zien van bestaande projecten en kan online worden gezocht naar sfeerbeelden. Tijdens het bepalen van de meubel-/interieursamenstelling zullen wij u inspireren en adviseren over de ontwerpmogelijkheden.

Creatief ontwerp
Uw ideeën én onze creativiteit worden – na het eerste gesprek - samengevat in een ontwerpschets. Deze ontwerpschets presenteren wij aan u door middel van een driedimensionale tekening van uw meubel of interieur. Wij tekenen het ontwerp op schaal in uw eigen ruimte, in kleur en met de door u gekozen materialen. Aan de hand van deze ontwerpschets komt u steeds dichter bij de realisatie van uw droommeubel/-interieur. U krijgt een realistisch beeld van het meubel of interieur en hoe het in uw ruimte past. Wij hopen met de ontwerpschets te voldoen aan uw verwachtingen.
 
Technisch ontwerp en montage
Op basis van het creatief ontwerp maken wij een gedetailleerde technische tekening met de exacte maten, materialen, kleuren en andere details die voor een correcte uitvoering van belang zijn. Inmeten van uw ruimte doen wij altijd zelf om alles perfect op maat te kunnen maken. Het vervaardigen van uw meubel of interieur gebeurt in onze eigen werkplaats door een vakkundig team. Wij plaatsen uw meubel of interieur zelf met de grootst mogelijke zorg en laten uw ruimte netjes opgeruimd en schoon weer achter.
 
Prijsklasse
Maatwerk interieurs van Dexter Interieur kunnen binnen verschillende prijscategorieën worden samengesteld. Kortgezegd heeft de prijs vooral te maken met de opbouw van de materialen en de duurzaamheid ervan.
 
Bij duurzaamheid moet u denken aan: massief hout of plaatmateriaal (eiken, noten, kersen etc.) afgelakt of gebeitst, kleurlak gespoten materiaal (hoogglans, zijdeglans, mat), duurzame systemen met vele opties (elektrisch, push to open, soft close), en duurzame grepen (RVS, koper, messing). Binnen de interieurbranche zijn er materialen ontwikkeld die hiervan afgeleid zijn en in kunststoffen of andere materialen vervaardigd zijn, met als basis een minder duurzaam materiaal om de kosten lager te kunnen houden.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6-226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl