Dexter INTERIEURBOUW

Een eigen woning behoort een meest favoriete plek te zijn. Interieur is daarbinnen bepaald. Met aandacht en precisie produceert Dexter Interieurbouw op maat gemaakt interieur. Persoonlijke voorkeuren van opdrachtgevers fungeren als basis. Deze voorkeuren vertalen wij naar mogelijkheden.

Wij zijn actief op het gebied van exclusief wonen. Wij leveren hoogwaardig interieur buiten de standaard. In onze meubelmakerij werken wij met oog voor detail. Het gehele proces behouden wij tot in detail oog voor opdrachtgevers en hun omgeving.

Projecten

Functionele ruimtes

Aan de hand van woonruimtes, ingedeeld naar hun functie, laten wij een selectie van recent geleverde interieurs zien. Per woonruimte tonen wij een scala aan interieurstijlen. Bekijk de uitgebreide toepasbaarheid van maatwerk interieur

bg1

meer dan bouwen...

Vanuit verschillende interieurdisciplines kunnen wij opdrachtgevers bedienen. Dexter Ontwerpbureau creëert interieurontwerpen. Dexter Interieurbouw produceert op maat gemaakt interieur. 

Oorsprong van Dexter Interieur ligt in de interieurbouw. Vanuit creativiteit en gedrevenheid is hier de discipline interieurontwerp aan toegevoegd. Door reeds in de ontwerpfase bij de ontwikkeling van interieur betrokken te zijn, kunnen wij meer creativiteit laten stromen. 

Dexter Interieurbouw produceert met genoegen opdrachten aangeleverd door Dexter Ontwerpbureau. Door het verenigen van de twee interieurdisciplines leveren wij een stabiele combinatie van expertise.