Dexter Interieurbouw

Dexter Interieurbouw is een toegewijd en energiek bedrijf dat maatwerk interieur produceert voor de particuliere markt. Wij zijn actief op het gebied van exclusief wonen. Het gedachtegoed ‘hout, hart en ziel’ staat voorop. Wij leveren onze opdrachtgevers hoogwaardig interieur buiten de standaard om.

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Dexter Interieurbouw, of wilt u meer weten over onze geschiedenis, lees dan meer OVER ONS. Benieuwd geworden naar het werk van Dexter Interieurbouw, bekijk onze PROJECTEN.

Projecten

Functionele ruimtes

Onze projecten geven inzicht in de uitgebreide toepasbaarheid van maatwerk binnen complete interieurs. Naast gerealiseerde projecten laten wij aan de hand van woonruimtes, ingedeeld naar hun functie, een selectie van recent geleverde interieurs zien. Per woonruimte tonen wij een scala aan interieurstylen.

bg1

Dexter Ontwerpbureau

Dexter Interieur is gestart vanuit de interieurbouw. Wij zijn trots op onze oorsprong en hebben daar in 2020 de discipline interieurontwerp aan toe kunnen voegen. Door al in de ontwerpfase bij de ontwikkeling van een interieur betrokken te zijn, kunnen wij meer creativiteit laten stromen.

Dexter Interieurbouw produceert met genoegen opdrachten die worden aangeleverd door onze ontwerptak. Door de disciplines interieurontwerp en interieurbouw te verenigen ervaren opdrachtgevers een stabiele combinatie van expertise.