Functionele ruimtes

Aan de hand van functionele ruimtes hebben wij een selectie gemaakt van uiteenlopende door Dexter Interieurbouw geproduceerde interieurs. Per woonruimte is te zien welke mogelijkheden maatwerk interieur biedt.

Wij laten verschillende kleuren, materialen en afwerkingen zien. Bekijk de uitgebreide toepasbaarheid van maatwerk interieur.

interieur per woonruimte

Toegesneden advies

Heeft u voor ogen hoe u uw interieur wilt vormgeven, dan kan Dexter Interieurbouw werkvoorbereiding, productie en montage voor u verzorgen. 

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio luisteren wij naar uw ideeën. Wij adviseren over ruimtelijke inpassing en materialisatie, en geven daarnaast financieel inzicht. Dexter Interieurbouw maakt technische tekeningen en verwerkt door u gekozen materialen tot uw interieuronderdelen. Gedurende gehele productieproces informeren wij u over de vorderingen.

Vindt u het wenselijk om uitgebreider ondersteund te worden bij het maken van keuzes voor uw interieur, dan kunnen de ontwerpers van Dexter Ontwerpbureau hierin begeleiden.