Functionele ruimtes

Aan de hand van functionele ruimtes hebben wij een selectie gemaakt van uiteenlopende, door Dexter Interieurbouw geproduceerde interieurs. Per woonruimte is te zien welke mogelijkheden maatwerk interieurs bieden.

Wij laten verschillende kleuren, materialen en afwerkingen zien. Tijdens het bekijken van de functionele ruimtes zullen woonideeën als vanzelf ontstaan. Zie hoe op maakt gemaakt interieur, buiten de standaard, kan uitpakken. 

interieur per woonruimte

Toegesneden advies

Heeft u voor ogen hoe u uw interieur wil vormgeven, dan kan Dexter Interieurbouw werkvoorbereiding, productie en montage voor u verzorgen. Mogelijk heeft u reeds een architect of interieurstyler in de arm genomen, dan stemmen wij het productieproces met hen af.

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio luisteren wij naar uw ideeën. Wij adviseren over ruimtelijke inpassing en materialisatie, en geven daarnaast financieel inzicht. Dexter Interieurbouw maakt technische tekeningen en verwerkt door u gekozen materialen tot uw interieuronderdelen. Gedurende gehele productieproces informeren wij u over de vorderingen.

Vindt u het wenselijk om uitgebreider ondersteund te worden bij het maken van keuzes voor uw interieur, lees dan onder Ontwerpbureau hoe Dexter Ontwerpbureau hierin kan begeleiden.