Wij bouwen op maat

Deze omschrijving van onze dienstverlening is tweeledig. Maatwerk schuilt in de altijd passende formaten van onze interieurs, maar komt ook terug in onze bouw gerealiseerd naar maatstaven van onze opdrachtgevers. Het met precisie kunnen afstemmen van bouwmogelijkheden en persoonlijke voorkeuren zijn voordelen die bouwen op maat met zich meebrengen. Deze voordelen worden aangevuld met de hoge kwaliteit van de materialen waar wij mee werken, zodat een duurzaam interieur tot stand komt. Voeg daar aan toe de aandacht die wij aan elk onderdeel van ons vak geven, en opdrachtgevers zullen de volledige meerwaarde van de dienstverlening van Dexter Interieurbouw herkennen. 

Onze werkwijze

Het vertrekpunt van een opdracht wordt bepaald tijdens een kennismakingsgesprek in de studio van Dexter Interieurbouw, desgewenst in samenspraak met een architect of interieurstyler. In een open dialoog geven opdrachtgevers hun persoonlijke voorkeuren en eisen aan. Wij denken mee in praktische oplossingen en vervullen een adviserende rol. Na het kennismakingsgesprek maken wij financiën inzichtelijk door het aanleveren van een begroting. Wij geven inzicht in ruimtelijke inpassing en materialisatie, door middel van technische tekeningen, waarin wij door onze opdrachtgevers gekozen materialen opnemen.

Bij nieuwbouw of verbouw van een woning zijn meerdere partijen betrokken. Wij kennen de belangen van heldere, concrete communicatie en het behalen van de afgesproken planning. Met ruim veertien jaar ervaring in de interieurbouw, weten wij voor onze opdrachtgever grip te houden op het (ver)bouwproces. Realisatie is bereikt bij volle tevredenheid na oplevering.

Mensen en meubelmakerij

Dexter Interieur is een stabiele  en loyale werkgever voor al haar medewerkers, waar werkplezier en vakmanschap voorop staan. Wij bestaan uit een kleinschalig team met een integere houding. In de meubelmakerij ligt de focus op ambacht, maar ook steeds meer op machinale productie, automatisering en efficiency.

Wij werken met de bedrijfsfilosofie ‘nieuw vakmanschap’. Onze mensen zijn geselecteerd op een combinatie van kennis, houding en vaardigheden. Door kritisch te blijven op deze combinatie, oefenen onze mensen met succes hun vak uit.

Geschiedenis

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Oorsprong van het bedrijf ligt in de interieurbouw, waar zowel de zakelijke als de particuliere markt werden bediend. De afgelopen jaren is de passie van alle medewerkers binnen Dexter Interieur steeds meer gaan liggen bij het ontwerpen en maken van interieurs voor particulieren. Het creëren van rust en balans in een woning door middel van onze interieurs, geeft voldoening.

Aan invulling van de wens om meer exclusieve materialen te mogen verwerken, is met de oprichting van Dexter Ontwerpbureau in 2020 een bijdrage geleverd. Met een reeds jaren in omvang groeiend bedrijf en een aanhoudende ambitie, is in 2021 besloten Dexter Interieur om te zetten naar een B.V.