Wij bouwen op maat

Deze omschrijving van onze dienstverlening is tweeledig. Maatwerk schuilt in de altijd passende formaten van onze interieurs, maar komt ook terug in bouwen naar maatstaven van onze opdrachtgevers.

Het met precisie kunnen afstemmen van bouwmogelijkheden en persoonlijke voorkeuren zijn voordelen die bouwen op maat met zich meebrengen. Deze voordelen worden aangevuld met de hoge kwaliteit van de materialen waar wij mee werken. Een duurzaam interieur komt tot stand. Voeg daar aan toe de aandacht die wij aan elk onderdeel van ons vak geven en opdrachtgevers zullen de volledige meerwaarde van de dienstverlening van Dexter Interieurbouw herkennen. 

Werkwijze

In alles wat wij doen streven wij naar precisie. Dexter Interieurbouw neemt daarom tijd om opdrachtgevers te leren kennen. Het vertrekpunt van een opdracht wordt bepaald tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio. In een open dialoog geven opdrachtgevers persoonlijke voorkeuren aan, zodat wij een passende begroting kunnen leveren.

Wij denken mee in praktische oplossingen en vervullen een adviserende rol. Na gunning van een opdracht nemen wij onze opdrachtgevers stapgewijs mee tijdens het productie- en montageproces. Onze technische tekeningen geven inzicht in ruimtelijke inpassing en materialisatie. Wij kennen de belangen van heldere en concrete communicatie. Met ruim veertien jaar ervaring in de interieurbouw weten wij voor onze opdrachtgever grip op planning te houden.

Mensen en meubelmakerij

Vanuit onze meubelmakerij werken wij met een kleinschalig team. Focus ligt op ambacht. Een combinatie met automatisering en efficiency wordt gemaakt. De meubelmakerij bevindt zich direct naast Dexter Ontwerpbureau. Hierdoor kunnen wij snel schakelen met de ontwerpers van onze evenknie en toezien dat conform gewenste designs geproduceerd wordt.

Onze mensen zijn geselecteerd op een combinatie van kennis, houding en vaardigheden. Nieuw vakmanschap is onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Door kritisch te blijven op deze combinatie oefenen onze mensen met succes hun vak uit. Een integere houding is de basis.

Ontstaan

Dexter Interieur is ruim veertien jaar geleden opgericht door Benjamin Berkhout. Het bewerken van hout intrigerende hem al in zijn jeugd. Na zijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege is hij gaan werken bij een toonaangevende scheepswerf. Daar werd het belang van werken met precisie onderricht. Gedrevenheid en de wil om op eigen wijze te kunnen creëren, resulteerden in de oprichting van zijn eigen interieurbouwbedrijf.

Oorspronkelijk richtte Dexter Interieur zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. De afgelopen jaren is de passie van alle medewerkers binnen Dexter Interieur steeds meer gaan liggen bij het ontwerpen en maken van interieurs voor particuliere opdrachtgevers. Het creëren van rust en balans in een woning door middel van door ons gerealiseerde interieurs geeft voldoening.