Dexter Ontwerpbureau

Dexter Ontwerpbureau is een toegewijd en energiek bedrijf dat maatwerk interieur ontwerpt voor de particuliere markt. Wij zijn actief op het gebied van exclusief wonen. Onze ontwerpers creëren onvoorstelbare interieurs op een fundering van oprechte aandacht. Daarbij hebben wij tot in detail oog voor onze opdrachtgevers en hun omgeving.

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Dexter Ontwerpbureau, lees dan meer over HET PROCES. Benieuwd geworden ons werk, bekijk hieronder onze PROJECTEN.

Projecten

Functionele ruimtes

Onze projecten tonen door Dexter Ontwerpbureau ontworpen interieurs en laten de uitgebreide toepasbaarheid van maatwerk binnen complete interieurs zien. Naast gerealiseerde projecten laten wij aan de hand van woonruimtes, ingedeeld naar hun functie, een selectie van recent geleverde interieurs zien. Per woonruimte tonen wij een scala aan interieurstylen.

bg-ontwerp-1

Dexter Interieurbouw

Dexter Interieur is in 2007 gestart vanuit de discipline interieurbouw. Wij zijn trots op deze oorsprong. De jarenlange kennis en kunde die is opgedaan binnen Dexter Interieurbouw nemen wij mee bij het maken van interieurontwerpen.

Met genoegen levert Dexter Ontwerpbureau productieopdrachten aan bij haar bouwtak. Door de disciplines interieurontwerp en interieurbouw te verenigen, ervaren opdrachtgevers een stabiele combinatie van expertise.