Dexter Ontwerpbureau

Dexter Ontwerpbureau is een toegewijd en energiek bedrijf dat maatwerk interieur ontwerpt voor de particuliere markt. Wij zijn actief op het gebied van exclusief wonen. 

Onze ontwerpers creëren onvoorstelbare interieurs op een fundering van oprechte aandacht. Daarbij hebben wij tot in detail oog voor onze opdrachtgevers en hun omgeving.

Projecten

Functionele ruimtes

Aan de hand van woonruimtes, ingedeeld naar hun functie, laten wij een selectie van recent geleverde interieurs zien. Per woonruimte tonen wij een scala aan interieurstijlen. Bekijk de uitgebreide toepasbaarheid van maatwerk interieur.

bg-ontwerp-1

Dexter Interieurbouw

Vanuit verschillende interieurdisciplines kunnen wij opdrachtgevers bedienen. Dexter Ontwerpbureau creëert interieurontwerpen.  De interieurbouwers van Dexter Interieurbouw produceren en monteren op maat gemaakt interieur.

Ruim een decennium geleden is Dexter Interieur gestart vanuit de interieurbouw. Wij zijn trots op onze oorsprong. De jarenlange kennis en kunde die is opgedaan binnen de interieurbouw zetten wij in tijdens het creëren van interieurontwerpen. Dexter Interieurbouw produceert met genoegen opdrachten aangeleverd door Dexter Ontwerpbureau. Door het verenigen van de twee interieurdisciplines leveren wij een stabiele combinatie van expertise.