Allround

Dexter Interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maatwerk interieurs. Onder ons dak verenigen wij de disciplines interieurontwerp en interieurbouw. Als allround interieurbedrijf beheersen wij het volledige proces van ontwerpen, werkvoorbereiding, productie, montage, tot aan oplevering.

Opdrachtgevers bepalen het vertrekpunt van waaruit onze kennis en kunde wordt ingezet. Daar waar een samenwerking start, zullen wij inspireren.

Dexter Interieurbouw

Door de disciplines ontwerp en bouw te verenigen, ervaren opdrachtgevers een stabiele combinatie van expertise. Met genoegen zet onze bouwtak, Dexter Interieurbouw, haar jarenlange ervaring in bij Dexter Ontwerpbureau.

Lees hieronder over de manier waarop Dexter Interieurbouw werkt. Daarnaast zetten wij de voordelen van het op maat laten maken van interieur uiteen. Wij leggen vervolgens uit welke meerwaarde Dexter Interieurbouw biedt.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek in de studio van Dexter Interieurbouw worden wensen en eisen van klanten geïnventariseerd. Dexter Interieurbouw denkt mee in praktische oplossingen en vervult een adviserende rol. De dialoog is open, vragen kunnen gesteld worden. Dexter Interieurbouw levert vrijblijvend een specificering van te verwachte kosten.


Na overeenstemming volgen technische tekeningen, voorzien van materialen en systemen. De technische tekeningen geven inzicht in ruimtelijke inpassing. Met genoegen wordt in eigen meubelmakerij gekozen interieur gerealiseerd, waarbij opdrachtgevers op de hoogte worden gehouden van vorderingen in de productie.

Maatwerk

Maatwerkinterieur sluit altijd aan. Zij is passend qua formaten en aangepast op de voorkeuren van een opdrachtgever. Er zijn nauwelijks beperkingen door afmetingen en materiaalkeuzes kunnen vrijelijk worden gemaakt. Daarbij werkt Dexter Interieurbouw met materialen van kwaliteit. Het voordeel van deze hoogwaardige materialen is een lange levensduur en het hebben van een duurzaam interieur. Voeg aan deze voordelen toe de kunde en aandacht die wordt gegeven aan alle onderdelen van het vak en herken de meerwaarde van Dexter Interieurbouw.

Grip

Bij nieuwbouw of verbouw van een woning zijn meerdere partijen betrokken. Dexter Interieurbouw kent de belangen van heldere, concrete communicatie en het behalen van de afgesproken planning. Met ruim veertien jaar ervaring in de interieurbouw, weet zij voor opdrachtgevers grip te houden op het (ver)bouwproces.