Functionele ruimtes

Aan de hand van functionele ruimtes hebben wij een selectie gemaakt van uiteenlopende door Dexter Interieur geleverde interieurs. Per woonruimte laten wij een scala aan mogelijkheden zien. In onze ontwerpen werken wij afwisselend met kleuren, materialen en afwerkingen. Tijdens het bekijken van de ruimtes zullen woonideeën als vanzelf ontstaan. 

Bent u geïnteresseerd geworden naar onze werkwijze? Lees onder HET PROCES hoe wij interieurwensen uitwerken tot interieurontwerpen

interieur per woonruimte

Toegesneden ontwerp

De ontwerpers van Dexter Ontwerpbureau pakken wensen op en creëren voor opdrachtgevers interieurontwerpen buiten de standaard. 

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio luisteren wij naar de woonwensen van onze opdrachtgevers. Deze woonwensen overgieten wij met ons creatieve gedachtegoed en werken wij uit in een presentatie, waardoor concretisering van kleuren, materialen en afwerkingen plaatsvindt. Deze presentatie, die wij ook wel een interieurconcept noemen, is de basis voor een ontwerp. Met een interieurconcept in handen, zullen de ontwerpers van Dexter Ontwerpbureau een geslaagd interieurontwerp maken, waarin alle elementen perfect op hun plaats vallen. 

Wilt u een ontwerp laten produceren door Dexter Interieur,  lees dan onder INTERIEURBOUW hoe Dexter Interieurbouw u hierin kan begeleiden.