het bureau

Het interieur van een huis onthult veel over de persoon die het bewoond. Daarom steekt Dexter Ontwerpbureau uitgebreid energie in het leren kennen van haar opdrachtgevers. Hun huis is vaak een verlengstuk van henzelf en het bureau wil dat zij er op hun best uitzien. In projecten komen details samen om de unieke verhalen van opdrachtgevers te vertellen.

Dexter Ontwerpbureau werkt persoonsgericht. Ontwerpen creëren zich vanuit en rondom de wensen van opdrachtgevers. Met kennis van materialen, afwerkingen en bouwtechnische aspecten vormt het bureau interieurontwerpen die opdrachtgevers doen verwonderen.

Werkwijze

In alles wat wij doen streven wij naar optimale voldoening. Vandaar dat wij graag extra aandacht besteden aan het leren kennen van onze opdrachtgevers.

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio gaan we de dialoog aan en filteren wij de wensen van opdrachtgevers, zodat we een passende begroting kunnen afgeven inclusief planning. Na gunning van de opdracht nemen wij onze opdrachtgevers stapsgewijs mee tijdens het gehele ontwerpproces.

ONS TEAM

Dexter Ontwepbureau bestaat uit een kleinschalig team met een integere houding. Focus ligt op balans. Dit betekent dat ontwerpers puzzelen tot alle elementen binnen een interieurdesign op de juiste plaats vallen.

Gewerkt wordt vanuit de studio. Deze bevindt zich direct naast de werkplaats van Dexter Interieurbouw. Hierdoor kunnen de ontwerpers snel schakelen met het interieurbouw team en toezien dat conform gewenste designs gecreëerd wordt. Onder begeleiding van hoofdontwerper Benjamin Berkhout werkt het bureau zolang als het nodig is aan een interieurontwerp totdat de opdrachtgever akkoord is.

ONTSTAAN

Ruim veertien jaar geleden heeft Benjamin Berkhout aan de basis gestaan van de oprichting van Dexter Interieur. Door de jaren heen heeft zijn betrouwbare en solide team het vertrouwen van opdrachtgevers en relaties voor zich gewonnen. In combinatie met zijn creativiteit kon het opzetten van Dexter Ontwerpbureau niet uitblijven. 

De van origine als jachtbouwer geschoolde ondernemer kreeg vaak de vraag van opdrachtgevers om mee te kijken naar bestaande designs. Zijn visie en creativiteit werden vaak gewaardeerd en meegenomen in de realisatie. Sinds eind 2020 kunnen opdrachtgevers bij Dexter Ontwerpbureau terecht voor een interieurontwerp, zodat aanpassingen vlak voor de bouw verleden tijd zijn.