Ontwerpen op maat

Deze omschrijving van onze dienstverlening is tweeledig. Maatwerk schuilt in de passende elementen van onze interieurs, maar komt ook terug in het ontwerpen naar maatstaven van onze opdrachtgevers.

Het met precisie kunnen afstemmen van persoonlijke voorkeuren is een voordeel dat het laten ontwerpen van een interieur op maat met zich meebrengt. Ander voordeel is dat het kunnen bekijken van een ontwerpvariant waardevolle mogelijkheden inzichtelijk maakt. Een ontwerp komt niet eerder van het papier, dan na volledige tevredenheid van een opdrachtgever. Voeg aan deze voordelen toe de aandacht die onze ontwerpers aan hun vak geven en herken de meerwaarde Dexter Ontwerpbureau.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio kunnen opdrachtgevers in een open dialoog hun persoonlijke voorkeuren en eisen aangeven. De ontwerpers van Dexter Ontwerpbureau denken mee in praktische oplossingen en vervullen een adviserende en inspirerende rol. Vervolgens wordt aan de hand van een presentatie van materialen aan opdrachtgevers getoond welke interieurideeën de ontwerpers hebben. Dit interieurconcept is de basis voor het uiteindelijke interieurontwerp. Een ontwerp is geslaagd als voor een opdrachtgever alle elementen perfect op hun plaats zijn.

Lees meer over onze werkwijze onder HET PROCES.

Mensen en studio

Dexter Interieur is een stabiele en loyale werkgever voor al haar medewerkers. Werkplezier en vakmanschap staan voorop. Wij bestaan uit een kleinschalig team met een integere houding. Binnen het ontwerpbureau ligt de focus op balans. Dit betekent dat onze ontwerpers net zolang puzzelen, tot alle elementen in een interieurontwerp op de juiste plaats vallen.

Wij werken met de bedrijfsfilosofie ‘nieuw vakmanschap’. Onze mensen zijn geselecteerd op een combinatie van kennis, houding en vaardigheden. Door kritisch te blijven op deze combinatie, oefenen onze mensen met succes hun vak uit.

Geschiedenis

Dexter Ontwerpbureau is in 2020 opgericht door Benjamin Berkhout. Daarnaast staat hij al al ruim een decennia aan het roer van Dexter Interieurbouw. De oprichting van Dexter Ontwerpbureau geeft invulling aan zijn wens om meer uitzonderlijke materialen te kunnen verwerken in interieurs. Het met een eigen team, naar eigen ideeën kunnen creëren, geeft voldoening. Tijdens het ontwerpproces beschikken over de ruime kennis en kunde opgedaan in de interieurbouw werkt synergetisch.

Met een reeds jaren in omvang groeiend bedrijf en een aanhoudende ambitie is in 2021 besloten Dexter Interieur om te zetten naar een B.V. Het verbeteren van alle facetten binnen het bedrijf is voor Benjamin Berkhout going concern.