OVER ONS

Het interieur van een huis onthult veel over de persoon die het bewoond. Daarom steken wij veel energie in het leren kennen van onze opdrachtgevers. Hun huis is vaak een verlengstuk van henzelf en wij willen dat zij er op hun best uitzien. Elk detail in onze projecten komt samen om de unieke verhalen van de bewoners te vertellen.

Wij werken persoonsgericht. Daarbij creëren wij vanuit en rondom de wensen van opdrachtgevers. Met onze kennis van materialen, afwerkingen en bouwtechnische aspecten vormen wij interieurontwerpen die opdrachtgevers doen verwonderen.

Werkwijze

In alles wat wij doen streven wij naar optimale voldoening. Vandaar dat wij graag extra aandacht besteden aan het leren kennen van onze opdrachtgevers.

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio gaan we de dialoog aan en filteren wij de wensen van opdrachtgevers, zodat we een passende begroting kunnen afgeven inclusief planning. Na gunning van de opdracht nemen wij onze opdrachtgevers stapsgewijs mee tijdens het gehele ontwerpproces.

ONS TEAM

Wij bestaan uit een kleinschalig team met een integere houding. Focus ligt op balans. Dit betekent dat onze ontwerpers puzzelen tot alle elementen binnen een interieurdesign op de juiste plaats vallen.

Wij werken vanuit onze studio. Deze bevindt zich direct naast de werkplaats van Dexter Interieurbouw. Hierdoor kunnen wij snel schakelen met het interieurbouw team en toezien dat conform gewenste designs gecreëerd wordt. Onder begeleiding van hoofddesigner Benjamin werken wij zolang als het nodig is aan een interieurontwerp totdat onze opdrachtgever akkoord is.

ONTSTAAN

Ruim veertien jaar geleden heeft Benjamin Berkhout aan de basis gestaan van de oprichting van Dexter Interieur. Dankzij het betrouwbare en solide team van onze collega’s en het vertrouwen van opdrachtgevers en relaties in de afgelopen jaren kwam het moment om het ontwerpbureau op te richten. 

Benjamin kreeg vaak de vraag van opdrachtgevers om mee te kijken naar bestaande designs. Zijn visie en creativiteit werden vaak gewaardeerd en meegenomen in de realisatie. Sinds eind 2020 kunnen opdrachtgevers bij ons terecht voor een interieurontwerp, zodat aanpassingen vlak voor de bouw verleden tijd zijn.