Dexter INTERIEURBOUW

Dexter Interieurbouw werkt volgens de gedachte dat interieur hét aanwezige element in een ruimte is. Met aandacht en precisie levert het bedrijf op maat gemaakte interieurs.

Eigenaar Benjamin Berkhout is met zijn team actief op het gebied van exclusief wonen. Zij presenteren hoogwaardige interieurs buiten de standaard. Ruim een decennium aan ervaring zorgt iedere opdracht voor vestigende resultaten. 

Projecten

Functionele ruimtes

Bekijk naar hun functie ingedeelde woonruimtes en de uitgebreide toepasbaarheid van maatwerk interieur. In de afgelopen jaren heeft Dexter Interieurbouw een sterk netwerk opgebouwd met hoogwaardige partners. Zij leveren materialen, die net als Dexter Interieurbouw staan voor topkwaliteit met een unieke identiteit. Het bedrijf werkt met de beste materialen en middelen uit de bouwbranche. 

bg1

complete realisatie...

Dexter Interieurbouw verzorgt complete realisaties van interieurprojecten. Uitgebreide ervaring en kennis stelt het bedrijf in staat om bouwbegeleiding uit handen te nemen. Het bedrijf ontfermt zich over de afstemming met aannemers, architecten en leveranciers.

Door deze aanpak ervaren opdrachtgevers rust tijdens de realisatie van hun droominterieur. Zij kunnen ongestoord genieten van de leuke aspecten van een bouwproces. 

Dexter Interieurbouw is samen met evenknie Dexter Ontwerpbureau onderdeel van Dexter Interieur. Door het verenigen van de disciplines ontwerp en bouw zorgt Dexter Interieur voor een stabiele combinatie van expertise. Lees meer over wat Dexter Ontwerpbureau voor u kan betekenen.