bouwen op maat

Een tweeledige omschrijving van de dienstverlening van Dexter Interieurbouw. De formaten van door het bedrijf geleverde interieurs zijn op maat. De realisatie van een interieur wordt op maat afgestemd naar de specifieke wensen van een opdrachtgever.

Met precisie kunnen afstemmen van bouwmogelijkheden en persoonlijke voorkeuren zijn voordelen van bouwen op maat. Deze voordelen vult Dexter Interieurbouw aan met materialen van hoge kwaliteit. Een duurzaam interieur is wat het bedrijf levert.

Voeg daar aan toe de aandacht die de interieurbouwers aan elk onderdeel van hun vak geven en opdrachtgevers zullen de volledige meerwaarde van de dienstverlening van Dexter Interieurbouw herkennen. 

Werkwijze

In alles streeft Dexter Interieurbouw naar precisie. De mensen achter het bedrijf nemen de tijd om de wensen van opdrachtgevers te concretisering en op te volgen. 

Het vertrekpunt van een opdracht wordt bepaald tijdens een kennismakingsgesprek in de studio. In een open dialoog geven opdrachtgevers persoonlijke voorkeuren aan, zodat een passende begroting kan worden geleverd.

Door het gehele realisatieproces heen denkt Dexter Interieurbouw mee in praktische oplossingen. Een adviserende rol blijf telkens vervuld. Opdrachtgevers worden stapsgewijs meegenomen tijdens het productie- en montageproces. Technische tekeningen geven daarbij inzicht in ruimtelijke inpassing en materialisatie. 

“Wij kennen de belangen van heldere en concrete communicatie. Met ruim veertien jaar ervaring in de interieurbouw weten wij voor opdrachtgevers grip op planning te houden”, aldus eigenaar Benjamin Berkhout.

werkplaats

Vanuit de werkplaats wordt gewerkt met een kleinschalig team. Focus ligt op ambacht. Een combinatie met automatisering en efficiency wordt gemaakt. De werkplaats bevindt zich direct naast Dexter Ontwerpbureau. Hierdoor kan snel geschakeld met de ontwerpers van de evenknie. Toezicht is er op het produceren conform gewenste designs.

De medewerkers van Dexter Interieurbouw zijn geselecteerd op een combinatie van kennis, houding en vaardigheden. Nieuw vakmanschap is onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Door kritisch te blijven op deze combinatie oefenen zij met succes hun vak uit. Een integere houding is de basis.

Ontstaan

Dexter Interieur is ruim veertien jaar geleden opgericht door Benjamin Berkhout. Het bewerken van hout intrigerende hem al in zijn jeugd. Na zijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege is hij gaan werken bij een toonaangevende scheepswerf. Daar werd het belang van werken met precisie onderricht. Gedrevenheid en de wil om op eigen wijze te kunnen creëren, resulteerden in de oprichting van zijn eigen interieurbouwbedrijf.

Oorspronkelijk richtte Dexter Interieur zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. De afgelopen jaren is de passie van alle medewerkers binnen Dexter Interieur steeds meer gaan liggen bij het ontwerpen en maken van interieurs voor particuliere opdrachtgevers. Het creëren van rust en balans in een woning door middel van door ons gerealiseerde interieurs geeft voldoening.