Dexter Ontwerpbureau

Het creëren van interieurontwerpen die over de verwachting van opdrachtgevers heen gaan. Met deze focus ontwerpt Dexter Ontwerpbureau. Om dit te bereiken hecht het bureau in alles veel waarde aan oprechte aandacht.

Hoofdontwerper Benjamin Berkhout en zijn team hebben tot in detail oog voor opdrachtgevers en hun leefomgeving. Van daaruit ontwerpen zij telkens met verfijnde elegantie.

Projecten

keukens als finesse

De keuken is de elementaire ruimte van een woning. In een opdracht geeft de keuken dan ook context aan de verdere uitwerking van een ontwerp. Dexter Ontwerpbureau begeleidt bij het nemen van beslissingen in design en functionaliteit. Daarbij legt het bureau essentie in de esthetiek. 

bg-ontwerp-1

meer dan ontwerpen...

Dexter Ontwerpbureau geeft vorm aan complete woonhuizen en onderdelen van interieurs. Het bureau kan creëren nog voordat een woning staat of een verbouwing heeft plaatsgevonden. 

Dexter Ontwerpbureau is samen met evenknie Dexter Interieurbouw onderdeel van Dexter Interieur. Bij elkaar vormen de verschillende disciplines één bedrijf dat zowel interieurontwerp, productie als styling kan leveren. Opdrachtgevers bepalen vanaf welk moment in een realisatieproces zij bediend willen worden.

Door het verenigen van de disciplines ontwerp en bouw zorgt Dexter Interieur voor een stabiele combinatie van expertise. Hieronder meer informatie over de dienstverlening van Dexter Interieurbouw.