DEXTER INTERIEURBOUW​

Onder ons dak bieden wij de interieurdisciplines interieurontwerp en interieurbouw. Dexter Ontwerpbureau levert opdrachten tot productie van maatwerk interieur aan bij Dexter Interieurbouw. De interieurbouwers van Dexter Interieurbouw nemen de persoonlijke voorkeuren van hun opdrachtgevers als basis. Deze voorkeuren werken zij uit tot technische bouwmogelijkheden. 

allround

Als allround interieurbedrijf beheersen wij het volledige proces van ontwerpen, werkvoorbereiding, productie, montage en oplevering. Opdrachtgevers bepalen het vertrekpunt van waaruit kennis en kunde worden ingezet. Daar waar een samenwerking start zal Dexter Interieur inspireren.  

Lees hieronder over de werkwijze van Dexter Interieurbouw. De voordelen van het op maat laten maken van interieur worden omschreven. Wij leggen uit welke meerwaarde Dexter Interieurbouw haar opdrachtgevers biedt.

Werkwijze interieurbouw

Dexter Interieurbouw streeft naar precisie. Binnen de werkvoorbereiding wordt meegedacht  in praktische oplossingen en een adviserende rol vervult. Na gunning van een opdracht worden opdrachtgevers stapsgewijs meegenomen in het productie- en montageproces. Technische tekeningen geven inzicht in ruimtelijke inpassing en materialisatie.

Met ruim veertien jaar ervaring in het vak kent Dexter Interieurbouw de belangen van concrete communicatie en werken volgens planning. Zij weet voor haar opdrachtgevers grip te houden.

Maatwerk

Maatwerkinterieur sluit altijd aan. Zij is passend qua formaten en aangepast op de voorkeuren van een opdrachtgever. Er zijn nauwelijks beperkingen door afmetingen en materiaalkeuzes kunnen vrijelijk worden gemaakt.

Dexter Interieurbouw werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Het voordeel van deze exclusieve materialen is een lange levensduur. Opdrachtgevers verkrijgen een duurzaam interieur. Voeg aan deze voordelen toe de kunde en aandacht die wordt gegeven aan alle onderdelen van het vak en herken de meerwaarde van Dexter Interieurbouw.

Mensen en meubelmakerij

Dexter Interieurbouw bestaat uit een kleinschalig en energiek team. Haar interieurbouwers zijn geselecteerd op een combinatie van kennis, houding en vaardigheden. Nieuw vakmanschap is onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Door kritisch te blijven op deze combinatie oefent het team van interieurbouwers met succes hun vak uit. Een integere houding is de basis.

Focus ligt op ambacht. Een combinatie met automatisering en efficiency wordt gemaakt. De meubelmakerij bevindt zich direct naast Dexter Ontwerpbureau. Een gedegen samenwerking met daarbinnen korte lijnen is voelbaar binnen alle onderdelen binnen Dexter Interieur.