keukenontwerp op maat

Dexter Ontwerpbureau zoekt naar de juiste balans tussen persoonlijke wensen van een opdrachtgever en eigen creatieve gedachtengoed. Functionaliteit en design zijn de pijlers die ten grondslag liggen aan een keukenontwerp. 

Het ontwerpproces van een keuken kenmerkt zich door mogelijkheden. Dexter Ontwerpbureau zorg dat een ontwerp aansluit bij de leefstijl van een opdrachtgever.

werkwijze keukenontwerp

De ontwerpers van Dexter Ontwerpbureau pakken wensen op en creëren voor opdrachtgevers interieurontwerpen buiten de standaard.

Tijdens een kennismakingsgesprek in onze studio luisteren wij naar de woonwensen van onze opdrachtgevers. Deze wensen overgieten wij met ons creatieve gedachtegoed en werken wij uit in een designconcept. Hierin vindt concretisering van kleuren, materialen en afwerkingen plaats. Het designconcept is de basis voor een interieurontwerp. Met een designconcept in handen maken de ontwerpers van Dexter Ontwerpbureau een interieurontwerp waarin alle elementen perfect op hun plaats vallen.

Wilt u een interieurontwerp laten produceren, lees onder INTERIEURBOUW hoe Dexter Interieurbouw u hierin kan begeleiden.