Retail interieur, horeca interieur of kantoormeubilair

Maatwerkinterieur voor uw retailzaak, horecapand of kantoorruimte, zoals een receptie, verkoopmeubel of maatwerkkast. Hiervoor kunt u bij Dexter Interieur terecht.
Een stijlvol en verzorgd maatwerkinterieur geeft uw winkel of kantoor de benodigde uitstraling, een gevoel van ontspanning en is toonaangevend voor uw bedrijf. Dexter Interieur heeft inmiddels al vele prachtig maatwerkinterieurs mogen maken voor bedrijven door heel Nederland.

Het maatwerkinterieur wordt met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Naast de meubelmakerij bevindt zich de showroom. Het is belangrijk dat er stevig en slijtvast, maar toch ook stijlvol materiaal wordt gebruikt. In de showroom kunnen wij u een ruim scala aan materialen laten zien en testen. De materiaalkeuze en interieurideeën worden voor u samengevat in een interieurontwerp.

 Vervolgens worden uw maatwerkmeubels met de hand gemaakt in de meubelmakerij. Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom in Wognum (NH).

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl