Kapsalon interieur, kantoormeubilair, winkel interieurbouw

Voor maatwerk interieur voor een kapsalon, winkel of kantoor, zoals een receptie, ontvangstbalie of maatwerk kasten kunt u bij Dexter Interieur terecht.
Een stijlvol en verzorgd maatwerk interieur geeft uw kapsalon, winkel of kantoor de benodigde uitstraling, een gevoel van ontspanning en is toonaangevend voor uw bedrijf. Dexter Interieur heeft inmiddels al veel prachtig maatwerk interieur mogen maken voor bedrijven door heel Nederland.

 Het maatwerk interieur wordt met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Naast de meubelmakerij bevindt zich de showroom. Het is belangrijk dat er stevig en slijtvast maar toch ook stijlvol materiaal wordt gebruikt. In de showroom kunnen we de vele materialen laten zien en testen. De materiaalkeuze en interieurideeën worden samengevat in een interieurontwerp.

 Vervolgens worden uw maatwerk meubels met de hand gemaakt in de meubelmakerij. Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom in Wognum (Noord-Holland).

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl