Op maat meubelen

Dexter Interieur is specialist in op maat meubelen. Van kamer en suite kast, boekenkast, inbouwkast en designmeubel tot tv-meubel, haardmeubel en tafels; ál het interieur kan volledig en nauwkeurig op maat worden ontworpen en vervaardigd door het bedrijf. In de eigen meubelmakerij worden meubelen in alle mogelijke stijlen gemaakt: landelijk, klassiek, modern en tijdloos. Klanten hebben bovendien een ruime keuze uit materiaalsoorten. Van hout, natuursteen, staal, glas of een combinatie van deze materialen wordt vakkundig een sieraad voor uw woning ontwikkeld.
Een kijkje in de showroom
In de showroom naast de meubelmakerij staan verschillende maatwerkinterieurs opgesteld, waarin allerlei materiaalsoorten worden getoond. Tijdens een bezoek kunt u in alle rust inspiratie opdoen, daarnaast geven onze specialisten u graag advies over de beste keuze voor uw woonomgeving. Uw interieurideeën en de samenstelling van de gekozen materialen worden vervolgens uitgewerkt in een interieurontwerp. Het ontwerp wordt na goedkeuring door de kundige medewerkers van de meubelmakerij van Dexter Interieur met de hand gemaakt. Nieuwsgierig hoe uw op maat meubelen tot leven worden gewekt? Kom gerust een kijkje nemen in de meubelmakerij. Wilt u inspiratie opdoen? Breng dan een vrijblijvend bezoek aan de showroom in Wognum (Noord-Holland).

Op maat meubelen voor elk vertrek
Onze op maat meubelen wijken af van standaard meubelen. Heeft u een specifiek ontwerp voor ogen? Wij helpen u graag bij het samenstellen van het meubel dat volledig aansluit op uw interieurwensen. Denk bijvoorbeeld aan een badkamermeubel. Voor wie af wil wijken van de standaardmeubels, is een maatwerk badkamermeubel van Dexter Interieur een stijlvolle oplossing. De badkamermeubelen worden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. De mogelijkheden op dit gebied zijn vrijwel onbeperkt en bieden een fraai eindresultaat. De elegante handdoekkubussen, handige planken of ladesystemen maken de maatwerk badkamermeubels uniek en eigen.

Een sprekende tafel
Altijd al een unieke, sprekende tafel willen hebben die volledig past binnen uw woonwensen? Dexter Interieur ontwerpt en creëert een eettafel, salontafel of bijzettafel in alle afmetingen - geheel naar uw ideeën en smaak - in massief afgelakt of gebeitst hout. Rustiek, fijn bezaagd of geborsteld en met olie afgewerkt eikenhout geeft een prachtige landelijke uitstraling aan uw tafel. Een eettafel of salontafel van afgelakt, massief eikenhout of wengé straalt grote klasse uit en is bovendien zeer duurzaam. Een leuke trend is momenteel een met schors verzaagde massieve boomstam omtoveren tot een bijzettafel. Door het hout vervolgens natuurlijk te oliën straalt de tafel warmte uit. Daarnaast zijn er diverse andere mogelijkheden met natuurlijke materialen om tafels te laten ‘leven’.

Haardmeubelen in alle soorten en maten
Heeft uw woning een open haard als sprekend onderdeel van uw interieur? Door een haard te combineren met een designmeubel, tv-meubel of inbouwkast tovert u dit interieurelement om tot een waar pronkstuk. Een haardmeubel kan ontwikkeld worden in alle stijlen: modern, landelijk, klassiek of een combinatie van deze stijlen. Daarnaast is het mogelijk om deze op maat meubelen van natuurlijke materialen als hout en natuursteen te combineren met rvs of glas.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl