Op maat meubelen

Dexter Interieur is specialist in het vervaardigen van op maat gemaakte meubelen en interieurs. 
Wij maken onder andere unieke audio- en haardmeubelen, fraaie inbouwkasten, badkamermeubelen en complete woonkamerinterieurs. In onze sfeervolle showroom kunnen uw woonwensen worden besproken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zal Dexter Interieur u inspireren. Wij zullen u een verscheidenheid aan kleur- en materiaalstalen tonen. Voor uw maatwerk meubel of interieur heeft u een ruime keuze uit materiaalsoorten. Onder meer hout, natuursteen, staal, glas of een combinatie van deze materialen vermaken wij vakkundig in onze eigen werkplaats tot een sieraad voor uw woning. 
 
Maatwerk meubelen voor iedere ruimte
Onze maatwerk meubelen en interieurs wijken af van de standaard producten. Heeft u een specifiek idee voor ogen? 
Wij helpen u graag bij het ontwerpen van het meubel of interieur dat volledig aansluit op uw woonwensen. Voor wie af wil wijken van de standaard, is een maatwerk meubel of interieur van Dexter Interieur een stijlvolle oplossing. 

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl