Maatwerk kasten

Wilt u meer kastruimte creëren in huis of bent u op zoek naar een specifieke ontwerpkast? De vakmannen van Dexter Interieur voorzien in al uw wensen wanneer het om op maat kasten gaat. Aan de hand van uw voorkeuren ontwerpt en ontwikkelt Dexter Interieur de (inloop)kleding-, hal- of boekenkast, die past binnen uw interieur.
Elke op maat kast is een fraai staaltje vakmanschap, maatwerk en design, gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgvuldig afgewerkt met de grootst mogelijke precisie. Hoe uitdagend de interieursituatie ook is, Dexter Interieur weet voor elke woonomgeving een passende, persoonlijke oplossing te vinden. Van prominente maatwerkkast met sfeerverlichting in de woonkamer tot dikke, massieve planken in een bestaande nis, of een ruime, slimme opbergkast. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wognum (NH). Daar kunt u zich aan de hand van diverse voorbeelden van op maat kasten laten inspireren.

Inbouwkasten
Wilt u de ruimte in uw kamer efficiënter benutten en tevens genieten van een prachtig kastmeubel? De specialisten van Dexter Interieur ontwerpen de perfecte op maat inbouwkast voor u. Op basis van uw specifieke wensen wordt een design samengesteld, dat precies past binnen uw woonstijl en interieur.

Een op maat inbouwkast kan voor vele doeleinden gebruikt worden en is bovendien te vervaardigen in vrijwel alle soorten en maten. Doordat inbouwkasten in of aan de wand worden gebouwd, nemen deze opbergsystemen weinig extra ruimte in. Zo kunt u gemakkelijk en toch stijlvol profiteren van extra opbergruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. De vakmannen van Dexter Interieur adviseren u graag of stellen op basis van uw wensen een ontwerp samen. Elke op maat inbouwkast wordt met de hand gemaakt in onze meubelmakerij. 

Boekenkasten
Houdt u van lezen en wilt u uw boekencollectie op stijlvolle wijze presenteren? Met een op maat boekenkast van Dexter Interieur voegt u een echte blikvanger toe aan uw interieur. De maatwerkboekenkasten kunnen in elke gewenste stijl ontworpen en met de grootste zorgvuldigheid vakkundig samengesteld worden.

Laat een op maat boekenkast aansluiten op de stijl van het woon- of leefvertrek door te kiezen voor een traditioneel of modern design. Tevens is het mogelijk smaakvolle sfeerverlichting in het ontwerp op te nemen. Kies voor een perfect ingebouwde, kamerhoge boekenkast en geef een (werk)ruimte karakter. De diepte en hoogte van een op maat boekenkast bepaalt u zelf, evenals het uiteindelijke ontwerp en budget. Daarnaast kunt u ervoor kiezen het hout te behandelen, beitsen of in kleurlak te spuiten om de kast volledig aan te laten sluiten op de stijl van de kamer.

 Wilt u zich laten inspireren? Neem dan een kijkje in ons portfolio of de showroom van Dexter Interieur in Wognum (NH).

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl