Maatwerk kasten

Wilt u de ruimte in uwkamer efficiënter benutten en tevens genieten van een prachtig kastmeubel?
Dexter Interieur ontwerpt de perfecte op maat inbouwkast voor u. Op basis van uw specifieke wensen wordt een ontwerp samengesteld, dat precies past binnen uw woonstijl en interieur.
Inbouwkasten
Een op maat inbouwkast kan voor vele doeleinden gebruikt worden en is bovendien te vervaardigen in vrijwel alle soorten, maten en kleuren. Doordat inbouwkasten in of aan de wand worden gebouwd, nemen deze opbergsystemen weinig ruimte in. Zo kunt u gemakkelijk en toch stijlvol profiteren van extra opbergruimte.
Laat een op maat kast aansluiten op de stijl van het woonvertrek door te kiezen voor een traditioneel of juist een modern design. De diepte en hoogte van een op maat kast bepaalt u zelf, evenals het uiteindelijke ontwerp en budget. Daarnaast kunt u ervoor kiezen het hout te behandelen, beitsen of in kleurlak te spuiten, om de kast volledig aan te laten sluiten op de stijl van de kamer.
Onderstaand treft u een aantal, veel toegepaste, type inbouwkasten.

Vakkenkasten
Open kasten zijn tegenwoordig de trend. Deze typen kasten worden vaak ingebouwd in de woonkamer om sfeer te geven aan de ruimte. Open kast geven namelijk hun inhoud prijs. Persoonlijke accessoires kunnen worden opgesteld in verschillende vakken die kunnen wisselen in hoogte en breedte.

Kledingkasten
Droomt u van een op maat gemaakte kledingkast of inloopkast? Samen met u ontwerpt Dexter Interieur de op maat kast, waarmee kunt u uw ruimte optimaal kunt benutten. U kunt aangeven welke accessoires het opbergen van uw kleding vergemakkelijken, zoals lades, schoenenrekken, uittrekbare legplanken, sfeerverlichting, etc. Dexter Interieur voorziet uw kledingkast standaard van een achterwand en bodemplank voor een deluxe uitstraling.
 
Boekenkasten
Houdt u van lezen en wilt u uw boekencollectie op stijlvolle wijze presenteren? Met een op maat boekenkast van Dexter Interieur voegt u een echte blikvanger toe aan uw interieur. De maatwerkboekenkasten kunnen in elke gewenste stijl ontworpen worden en worden met de grootste zorgvuldigheid vakkundig samengesteld.

Wandplanken
Het sfeervol opvullen van een lege wand of het creëren van een praktische opberger kan door middel van het plaatsen van een wandplank. Dexter Interieur werkt met massief houten planken en blinde bevestigingen, waardoor het lijkt alsof de planken zweven. Maatvoering en afwerking zijn geheel door u te bepalen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of breng dan een bezoek aan onze showroom in Wognum (NH).

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl