En suite

Maatwerk kamer en suite kasten van echt hout en met de hand gemaakt. Traditioneel of modern, al onze kasten worden specifiek naar de wensen van de klant gemaakt.
Kenmerkend voor de traditionele kamer en suite kasten gemaakt tussen 1840 en 1920 zijn de taps toelopende doorloop van de kasten, hoge deuropening, bewerkte lijsten en geboste panelen. Vanaf de midden jaren ‘20 zijn de strakkere profielen, vlakke panelen, glas-in-lood ramen in de deuren en de lagere deuropeningen te zien in de kamer en suite. Bestaande profileringen in uw woning kunnen we exact namaken en in de kamer en suite toepassen. Massief lijstwerk, plinten, vensterbanken, architraven, radiator ombouwen en bibliotheekkasten in diezelfde traditionele of moderne stijl, maakt het interieur compleet. De kamer en suite kasten worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt. In de showroom hebben we een traditionele kamer en suite kast geplaatst. Hierbij kunnen we de verschillende stijlen laten zien en u adviseren.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl