Maatwerk keukens

U overweegt om een nieuwe keuken te laten maken die voldoet aan al uw wensen. Bij een keuken die u op maat laat maken zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Kies zelf de stijl en kleuren, bepaal welke handgemaakte keukenaccessoires u wilt laten terugkomen en over welkeinbouwapparatuur u wilt beschikken. Bij het samenstellen van de keuken denkt Dexter Interieur met u mee.  
In onze showroom wordt tijdens een eerste gesprek nagegaan wat uw wensen en behoeften zijn. Er wordt u een verscheidenheid aan materiaalstalen getoond. Ook laten wij u digitaal beeldmateriaal zien van bestaande projecten en kan online worden gezocht naar sfeerbeelden. Tijdens het bepalen van de keukensamenstelling zullen wij u inspireren en adviseren over de ontwerpmogelijkheden.

Uw ideeën én onze creativiteit worden – na het eerste gesprek - samengevat in een ontwerpschets. Aan de hand van deze ontwerpschets komt u steeds dichter bij de realisatie van uw droomkeuken.

Basic
Een basic maatwerk keuken wordt gemaakt met basiselementen van kwalitatief goede materialen. Wij leveren onder andere deuren en fronten in een decoratief plaatmateriaal, witte ladensystemen, zelf dempende scharnieren, composiet of kunststof aanrechtbladen. Een basic maatwerk keuken heeft een vriendelijk budget. De prijs van een basic maatwerk keuken is uiteraard afhankelijk van de grootte en uw wensen op het gebied van uitstraling, materialen en apparatuur.

Deluxe
Bij een deluxe maatwerk keuken zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. De keuken wordt gemaakt van natuurlijke materialen: hout, natuursteen en/of in kleurlak gespoten materialen. Denk aan luxe laden met vele opties, A-merken inbouwapparatuur en natuurstenen aanrechtbladen die speciaal voor u samengesteld kunnen worden. Een deluxe maatwerk keuken is zeer exclusief en duurzaam.

Een uiteindelijk keukenontwerp zal aan u worden gepresenteerd in een 3D ontwerp. Wij hopen met dit ontwerp te voldoen aan uw verwachtingen. Beantwoorden wij uw verwachtingen, dan zal uw keuken ons in onze eigen werkplaats door een vakkundig team worden verwezenlijkt!

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. Thanks!

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl