Maatwerk keukens

Dexter maatwerk keukens zijn handgemaakte keukens. Keukens geheel naar uw eigen stijl: landelijk, klassiek, modern of tijdloos. Handgemaakte keukens met natuurlijke materialen. De keukens worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt. Naast de meubelmakerij bevindt zich de showroom.
In de showroom hebben we een showroomkeuken opgesteld. De showroomkeuken is ter inspiratie en laat zien wat er allemaal mogelijk is. Keukenbladen, keukenapparatuur, materiaalsoorten, ladensystemen en uittrekelementen. Kortom, alles wat uw droomkeuken nodig heeft kan in de showroomkeuken worden samengesteld. De keukensamenstelling  en uw ideeën worden samengevat in een keukenontwerp. Het  keukenontwerp wordt vervolgens door specialisten met de hand gemaakt en uiteraard kunt u de bouw van uw droomkeuken met eigen ogen volgen. Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom in Wognum (Noord-Holland)!

Keuken standaard – prijscategorie € 15.000,- / € 20.000,-
Een maatwerk keuken standaard in decoratief plaatmateriaal. Afhankelijk van de afmetingen en de grootte van de keuken kunnen we een maatwerk keuken leveren vanaf een prijs van 
€ 15.000,-. De maatwerk keukens standaard zijn leverbaar in 50 decors. Een maatwerk keuken met kwalitatief goede materialen, witte ladensystemen, zelf dempende scharnieren, deuren en fronten in een decoratief plaatmateriaal, composiet of kunststof aanrechtbladen en alle benodigde inbouwapparatuur is inbegrepen. Om de decors en de mogelijkheden te bespreken kunt u het beste even langskomen bij ons in de showroom.

Keuken de luxe – prijscategorie vanaf € 20.000,-
Bij een maatwerk keuken de luxe zijn de mogelijkheden oneindig. De keuken bestaat uit natuurlijke materialen, hout, natuursteen en/of in kleurlak gespoten materialen. Luxe laden met vele opties, zoals houten laden, duurzame systemen, A-merken inbouwapparatuur en natuurstenen aanrechtbladen die speciaal voor u samengesteld kunnen worden. De maatwerk keuken die geheel aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. De keuken is in alle opzichte uniek, uw eigen droomkeuken!
 

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. Thanks!

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl