Op maat boekenkast

Houdt u van lezen en wilt u uw boekencollectie op stijlvolle wijze presenteren? Met een op maat boekenkast van Dexter Interieur voegt u een echte blikvanger toe aan uw interieur. De maatwerk boekenkasten kunnen in elke gewenste stijl ontworpen en met de grootste zorgvuldigheid vakkundig samengesteld worden.
Laat een op maat boekenkast aansluiten op de stijl van het woon- of leefvertrek door te kiezen voor een traditioneel of modern design. Tevens is het mogelijk smaakvolle sfeerverlichting in het ontwerp op te nemen. Kies voor een perfect ingebouwde, kamerhoge boekenkast en geef een (werk)ruimte karakter. De diepte en hoogte van een op maat boekenkast bepaalt u zelf, evenals het uiteindelijke ontwerp en budget. Daarnaast kunt u ervoor kiezen het hout te behandelen, beitsen of in kleurlak te spuiten om de kast volledig aan te laten sluiten op de stijl van de kamer. Wilt u zich laten inspireren? Neem dan een kijkje in de showroom van Dexter Interieur in Wognum.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl