Op maat inbouwkast

Wilt u de ruimte in uw kamer efficiënter benutten en tevens genieten van een prachtig kastmeubel? De specialisten van Dexter Interieur ontwerpen de perfecte op maat inbouwkast voor u. Op basis van uw specifieke wensen wordt een design samengesteld, dat precies past binnen uw woonstijl en interieur.
Een op maat inbouwkast kan voor vele doeleinden gebruikt worden en is bovendien te vervaardigen in vrijwel alle soorten en maten. Doordat inbouwkasten in of aan de wand worden gebouwd, nemen deze opbergsystemen geen of weinig extra ruimte in. Zo kunt u gemakkelijk en toch stijlvol profiteren van extra opbergruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. De vakmannen van Dexter Interieur adviseren u graag of stellen op basis van uw wensen een ontwerp samen. Elke op maat inbouwkast wordt met de hand gemaakt in onze meubelmakerij. Wilt u zich laten inspireren? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl