Op maat kasten

Wilt u meer kastruimte creëren in huis of bent u op zoek naar een specifieke ontwerpkast? De vakmannen van Dexter Interieur voorzien in al uw wensen wanneer het om op maat kasten gaat. Aan de hand van uw voorkeuren ontwerpt en ontwikkelt Dexter Interieur de kleding-, hal- of inloopkast, die past binnen uw interieur.
Elke kast is een fraai staaltje vakmanschap, maatwerk en design, gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgvuldig afgewerkt met de grootst mogelijke precisie. Hoe uitdagend de interieursituatie ook is, Dexter Interieur weet voor elke woonomgeving een passende, persoonlijke oplossing te vinden. Van prominente maatwerkkast met sfeerverlichting in de woonkamer tot een ruime, slimme opbergkast. Door de kast te schilderen of eikenhout in kleur te spuiten of beitsen wordt een ouderwetse look gecreëerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wognum. Daar kunt u zich aan de hand van diverse voorbeelden van op maat kasten laten inspireren.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl