Maatwerk tv meubelen

Wilt u uw tv-installatie een passend podium bieden? Met de op maat tv meubelen van Dexter Interieur is uw meubel net zo mooi als uw thuisbioscoop. De interieurspecialist ontwerpt en vervaardigt maatmeubelen, die uw huidige apparatuur laten integreren met uw interieur.
Terwijl het beeldscherm als middelpunt fungeert, wordt uw randapparatuur eenvoudig stijlvol uit het zicht geplaatst. De op maat tv meubelen van Dexter Interieur kunnen geheel naar wens ontworpen worden. Kiest u voor een traditionele uitstraling of past een modern meubel beter in uw woonsituatie? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en bieden een passende oplossing voor tv’s en andere elektronische apparatuur. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Dexter Interieur of breng een bezoek aan de showroom voor inspiratie op het gebied van op maat tv meubelen.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl