Tv- en audiomeubelen

Wilt u uw tv-installatie een passend podium bieden?
Met de op maat audiomeubelen van Dexter Interieur is uw meubel net zo mooi als uw thuisbioscoop. Wij ontwerpen en vervaardigen maatwerk meubelen, die uw audioapparatuur laten integreren met uw interieur.
Een tv-installatie is in vele woningen het middelpunt van de woonkamer. In een ontwerp willen wij naast de focus op het beeldscherm ook de aandacht trekken naar het audiomeubel. Daarbij zal randapparatuur  stijvol uit het zicht worden geplaatst en bekabeling worden weggwerkt. Het audiomeubel wordt praktisch ingericht en biedt extra opbergruimte. Verlichting in het audiomeubel  zorgt voor nog meer luxe in de uitstraling.

Een op maat audiomeubel  van Dexter Interieur zal geheel naar uw persoonlijke wensen ontworpen worden, waarbij u aangeeft over welke functionaliteiten het audiomeubel dient te beschikken.

Kiest u voor een traditionele uitstraling of past een modern audiomeubel beter in uw woonsituatie: de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Dexter Interieur of breng een bezoek aan de showroom voor inspiratie op het gebied van maatwerk tv- en audiomeubelen.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl