Tafels

Eettafel, salontafel of een bijzettafel in massief hout afgelakt of gebeitst. Een uniek exemplaar en in elke afmeting mogelijk, ontworpen naar uw ideeën en smaak.
Rustiek eikenhout, fijn bezaagd of geborsteld en met een olie afgewerkt geeft een prachtige landelijke uitstraling aan uw tafel. Een afgelakte massief notenhout of wengé  eettafel of salontafel heeft een uitstraling van grote klasse en is bovendien erg duurzaam. Een leuke trend is bijvoorbeeld massieve boomstammen met schors verzaagd tot een bijzettafel en vervolgens naturel geolied. Zo zijn er meer mogelijkheden met echte natuurlijke materialen die zorgen dat uw tafel leeft en warmte uitstraalt.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl