Horeca

Ontspannen in de horeca is heerlijk. Of je nu onderuit wilt in lange, lazy loungebanken, waar eerlijk en duurzaam houtwerk dat sfeervolle en cosy gevoel geven.
Of dat je culinair verwend wilt worden aan prachtig gestyleerde tafels in comfortabele stoelen. Dexter Interieurs heeft zich inmiddels in meerdere horecastijlen bewezen.

Keuze
De keuze van meubels is vaak het moeilijkste van het hele proces binnen de horeca. Smaak neemt vaak de overhand ten opzichte van functionaliteit. Gelukkig weten de deskundigen van Dexter Interieurs wat praktisch, maar óók stijlvol is. En wat past binnen uw horecazaak. Want vooral in de horeca is het van het grootste belang dat de klant er heerlijk en urenlang kan vertoeven, maar dat het ook duurzaam is voor de eigenaar.

Rumors Hotel Bar & Cuisine
Neem bijvoorbeeld eens een kijkje binnen bij Rumors Hotel Bar & Cuisine in Schagen. Niet alleen door de bijzondere locatie en gevarieerde menukaart dé ‘place to be’, maar vooral door het hedendaags heerlijk hip interieur een van de horecazaken die het kloppend hart van Schagen vormen.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. Thanks!

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl