Kantoormeubilair

Is een uniek, stijlvol en sfeervolle uitstraling van uw kantoor belangrijk? Dan is Maatwerk interieur van Dexter Interieur duidelijk van toegevoegde waarde.  Het geeft een gevoel van ontspanning en is toonaangevend voor uw bedrijf. De uitstraling van uw kantoor maakt de eerste indruk bij uw klanten en geeft vertrouwen in de aankoop van uw producten en diensten.
Op kantoor wordt dagelijks gewerkt en het creëren van een huiselijke sfeer kan de kwaliteit van het werk verbeteren. Afhankelijk van de bedrijfstak waarin u onderneemt, kan dit een moderne, tijdloze, klassieke of landelijke uitstraling zijn. Het maatwerk interieur wordt in de eigen werkplaats vervaardigd.

Keuken
Alles is mogelijk als het gaat om een keuken voor in de kantine, algemene ruimte of als ruimte waarin u uw klanten ontvangt. Natuurlijke materialen, hout, natuursteen , staal en glas kunnen in de keuken verwerkt worden. Voor een uiteenlopend budget kan er een passende mogelijkheid worden gevonden.

Archiefkasten, documentatie
Archiefkasten zijn vaak onmisbaar in een kantoorruimte. De kasten worden op maat gemaakt en ingedeeld zoals u dat wenst.  In maatwerk archiefkasten kan er afgeweken worden van de standaard, een passend interieur worden gecreëerd en is er keuzevrijheid in materiaalsoort.

Bureaus, vergadertafel , tafels
Wel eens gedacht aan unieke en representatieve bureaus of een vergadertafel die wordt gekenmerkt door een buitengewoon elegante vormgeving? Het is mogelijk om uw bedrijfslogo in te vresen en uit te lichten of bijvoorbeeld een prachtig houtsnijwerk in uw bureaus te verwerken, als een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. De vergadertafel/bureaus worden op maat gemaakt en zijn daarom in alle afmetingen te verkrijgen. Allerlei materialen zoals hout, natuursteen, staal of glas zijn in de vergadertafel/bureaus te combineren.

Scheidingswanden
Bestaat uw kantoor  of bedrijfsruimte uit één grote ruimte en wilt u deze opdelen in meerdere ruimtes of de bureaus voorzien van een eigen werkplek? De scheidingswanden van Dexter Interieur zijn uniek, op maat gemaakt en er zijn oneindig veel creaties mogelijk. Bijvoorbeeld een scheidingswand met aan beide zijden maatwerkkasten met daartussen een schuifdeursysteem. Of een eigen werkplek waarvan de scheidingswand voorzien is van een bulletin of een memobord. Er zijn vele creatieve oplossingen om de ruimtes en scheidingswanden optimaal en functioneel te benutten.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over Dexter Interieur

Dexter Interieur is in 2007 opgericht door Benjamin Berkhout. Tijdens zijn opleiding in de jachtbouw  ontstond de passie voor interieurbouw.  De door hem ingegeven eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’.  Met zijn team van vaklieden zet hij met Dexter Interieur inmiddels al ruim tien jaar onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om  langs te komen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl