Kapsalon interieur

Het is natuurlijk belangrijk dat uw kapsalon interieur een mooie uitstraling heeft en stijlvol verzorgd is. Dit geeft uw klanten een gevoel van ontspanning en vertrouwen in uw diensten en producten.
Dexter Interieur vervaardigt het interieur in de eigen werkplaats. U kunt hierbij denken aan kaptafels, kasten, balies, recepties, keukens, shampoo- en verkoopmeubelen.

Kaptafel
Een maatwerk kaptafel, geheel naar uw eigen stijl en efficiënt in gebruik. Lange kaptafels of vrijstaande kaptafel elementen zijn mogelijk en de ruimte en knipplekken kunnen worden ingedeeld naar uw wensen: spiegels met ingebouwde beeldschermen, een facet geslepen spiegel en föhn en gereedschap handig weggewerkt in het meubel. Er zijn veel opties om uw eigen kaptafel te realiseren.

Balie, receptie
Een mooie balie of receptie mag niet ontbreken in uw kapsalon. Een maatwerk balie of receptie, ingedeeld zoals u dat wenst en passend bij de uitstraling van uw kapsalon. Als extra een ingebouwd beeldscherm met uw reclame erop of een uitnodigend zitgedeelte aansluitend op de balie. Bij een maatwerk balie zijn er veel mogelijkheden die de klant bij binnenkomst net dat beetje meer bieden.

Shampoomeubel, verkoopmeubel
Verkoopmeubel waar u producten kunt verkopen, passend bij de uitstraling van uw kapsalon interieur. Het verkoopmeubel kan worden uitgelicht met speciale led verlichting. Dikke massieve planken, uitgevoerd als vrijstaande kast of in een bestaande nis.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. 

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl