Retail interieur

Een goed verlichtingsplan en een passend maatwerkinterieur bepalen de presentatie van de producten die u verkoopt. De stijl van uw winkelinterieur bepaalt de uitstraling van de winkel.
Uiteraard is uw doelgroep hierin medebepalend. Wat wilt u uitstralen richting uw klanten? Dit kan onder meer klassiek, casual, trendy, romantisch, urban, retro of basic en voor iedereen toegankelijk zijn. Natuurlijke materialen, hout, natuursteen, staal, glas of een combinatie hiervan behoren tot de mogelijkheden. Met een maatwerkinterieur van Dexter Interieur kunt u alle kanten op. Een creactie van een uniek en eigen interieur zal ervoor zorgen dat u én de klanten zich thuis voelen in de winkel.

Balie, receptie
Een maatwerkbalie of -receptie, ingedeeld zoals u dat wenst en passend bij de uitstraling van uw winkel. Hiermee verwelkomt u uw klanten op een unieke en stijlvolle manier. Als extra een ingebouwd beeldscherm met uw reclame erop of een uitnodigend zitgedeelte aansluitend op de balie. Bij een maatwerkbalie of -receptie zijn er veel mogelijkheden die de klant bij binnenkomst net dat beetje meer bieden.

Verkoopmeubel
Een maatwerkkast, lange kastenwand, vrijstaande kasten of losse planken in een bestaande nis om uw producten te presenteren. Een verkoopmeubel waarmee u uw producten kunt etaleren, passend bij de uitstaling van uw winkel. Dikke massieve planken en goede verlichting zorgen voor een kast met uitstraling, waardoor uw producten optimaal naar voren komen.

Presentatietafel
Een tafel op maat gemaakt, geheel naar uw eigen stijl en efficiënt in gebruik. Er zijn vele opties om uw eigen presentatietafel te realiseren. Te denken valt aan materialen met een luxe uitstraling, zoals massief hout, een natuurstenen blad of robuust staal. Een presentatieplek waar de klant zijn of haar ronde kan doen en goed overzicht heeft over de producten. Een maatwerktafel kan overigens ook dienen als koffietafel in de algemene ruimte.

Wij bellen u graag terug!

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het formulier is succesvol verzonden. Thanks!

Over ons

Dexter Interieur is op 8 januari 2007 opgericht door Benjamin Berkhout, een talentvolle vakman met passie voor zijn werk. De eigentijdse en wellicht ook wat eigenwijze filosofie van het bedrijf wordt gedragen door één gedachtegoed: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel’. Jong, fris en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team zet Dexter Interieur onder elk interieur een specifieke handtekening.

Volg ons!

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

Contactgegevens

Dexter Interieur
Westeinderweg 61c
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57-5190
M: +31(0)6 226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl