ONTWERPSTUDIO

IN DE ONTWERPSTUDIO VERMENGEN WOONWENSEN ZICH MET CREATIVITEIT

‌Het ontwerpproces begint tijdens een ‌KENNISMAKINGSGESPREK

‌Tijdens een kennismakingsgesprek in de ontwerpstudio, ‌wordt geïnventariseerd welke interieuronderdelen gewenst zijn. De dialoog is open, wensen wordt zo helder mogelijk opgenomen, vragen kunnen gesteld worden. Informatie, over keuzes die gemaakt kunnen worden, in onder andere materialen en afwerkingen, wordt vrijblijvend gegeven.
‌De verbeeldingskracht van Benjamin Berkhout om een plattegrond of gefotografeerde ruimte denkbeeldig te voorzien van persoonlijk en exclusief op maat gemaakt interieur, maakt dit eerste gesprek verrassend.  

PRESENTATIE van de interieuronderdelen

Aan de hand van de geïnventariseerde informatie uit het kennismakingsgesprek, wordt een presentatie gemaakt, alsook een financiële verwachting gegeven. ‌De presentatie weergeeft beeldend de gewenste interieuronderdelen, overgoten met het creatieve gedachtengoed van ‌Dexter Interieur. Sfeerimpressie is waar het bij de presentatie om draait.

BESPREKING  van de presentatie

In een tweede gesprek wordt de gepresenteerde sfeerimpressie besproken. De opdrachtgever heeft de ruimte om nadere, gewenste details van de interieuronderdelen aan te geven. Vormgeving van het interieur concretiseert zich: keuzes worden afgewogen om naar een optimaal resultaat toe te werken. Het inzoomen op ideeën en wensen van een opdrachtgever tijdens het tweede gesprek, is een aanloop naar het maken van een interieurontwerp.

Ideeën, wensen, keuzes komen samen in een INTERIEURONTWERP

In een interieurontwerp vindt uitwerking van de totaalvisie plaats. Benjamin Berkhout laat graag zijn creativiteit de vrije loop. Niet zelden zorgen zijn vindingrijkheid en voorkeur voor bijzondere materialen en texturen, voor unieke elementen in een ontwerp.
‌‌In de ontwerpstudio wordt met de opdrachtgever het interieurontwerp doorgenomen. Afstemming van finesses van de interieuronderdelen wordt doorgesproken. Bewustheid en onderrichting aan de zijde van Dexter Interieur maken de afstemming van uiteindelijke keuzes aangenaam.‌

Meer 'details'? 

Interieuronderdelen komen tot hun recht in een ruimte waarin alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Een ontwerpvisie kan verder worden doorgetrokken dan op maat gemaakte interieuronderdelen van Dexter Interieur. Samenwerkingen zijn er met bedrijven bij die eenzelfde level van expertise en service kennen als Dexter Interieur.

DEXTER
‌INTERIEUR

Dexter Interieur
Westeinderweg 61 C
1687 PM Wognum

T: +31(0)229-57 5190
M: +31(0)6-226 31 306

E: info@dexterinterieur.nl
W: www.dexterinterieur.nl